Inter - Real Madrid - Fyhratqvukd7bm - Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!

Tror också man hade denna match i åtanke. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea.

Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Inter Vs Real Madrid Live Score H2h And Lineups Sofascore
Inter Vs Real Madrid Live Score H2h And Lineups Sofascore from www.sofascore.com
Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! Tror också man hade denna match i åtanke. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni.

Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!

En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! Tror också man hade denna match i åtanke. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d.

Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Tror också man hade denna match i åtanke.

Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. 4rkuqpjv Bjndm
4rkuqpjv Bjndm from www.adnkronos.com
Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Tror också man hade denna match i åtanke. En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea.

Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!

Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Tror också man hade denna match i åtanke.

Tror också man hade denna match i åtanke. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea.

Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Mplnnxjuyqwo M
Mplnnxjuyqwo M from dl99wm7nnls30.cloudfront.net
Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Tror också man hade denna match i åtanke. En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there! Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni.

Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni.

En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. Tror också man hade denna match i åtanke. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!

Inter - Real Madrid - Fyhratqvukd7bm - Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni. En sak är säker iallafall och det är att inter har inte haft problem med målskyttet denna säsong fast lukaku har lämnat för chelsea. Inter och real madrid möts i champions leagues grupp d. Tror också man hade denna match i åtanke. Martinez flicks the ball on towards the far post, but dzeko just can't get there!